Izdelava spletnih straniNaš proces dela


Ne veste kje in kako bi začeli? Ne skrbite, tukaj smo samo za vas. Poskrbeli bomo, da boste imeli prepoznavno spletno stran, s katero boste z lahkoto zablesteli na trgu. 1.
Zakaj
Potrebujete spletno stran

Če razmišljate, da boste s spletno stranjo izboljšali vaše poslovanje, razmišljate pravilno. S spletno stranjo boste pridobili zaupanje obstoječih strank in lažje dostopali do novih. Lahko trdimo, da je v današnjem času, v poslovnem svetu, spletna stran tako potrebna, kot je bil včasih potreben poštni nabiralnik. In ker je cena izdelave povsem dostopna, ni razloga, da se zanjo ne bi odločili.
Stranki vedno v pomoč

Našim strankam na koncu vedno priskočimo na pomoč in jim pomagamo pri prvih korakih v spletnem svetu. Izvedemo tudi šolanje, kar v naših prostorih, kjer vam v dveh urah razložimo vse, kar morate vedeti. Seveda pa si vzamemo tudi več časa, če bi bilo to potrebno, kar pa se ne zgodi prav pogosto, saj je sistem zasnovan enostavno in razumljivo.
 2.
Načrtujemo
Kako do spletne strani

Pri nas se izdelave spletne strani lotimo sistematično in s tem zagotovimo, da boste na koncu dobili prav takšno spletno stran, kot jo želite in potrebujete za vaše delo.

Po prvem stiku z nami, ki je lahko preko obrazca, telefona ali pogovora v živo, se domenimo za nezavezujoč sestanek.


Skupaj do cilja

V kolikor ste se odločili za nas, se z našo visoko usposobljeno ekipo, pogovorite in izrazite svoje želje in pričakovanja. Temu procesu rečemo zajem zahtev.

Če imate že izdelan poslovni načrt in predlog, kako naj bi vaša stran izgledala, bomo veseli, če pa tega nimate, pa ni nič hudega, saj je naša ekipa izurjena prav za takšne primere in vam bo z veseljem svetovala.Izbira koncepta

Pokažemo vam primerne predizdelane predloge ter se odločimo za obliko, barve ter način, kako naj bi stran delovala, kako se bo prikazovala vsebina in kako bo povezana s socialnimi omrežji.
 3.
Oblikujemo

Naši dizajnerji, po vašem odhodu, v dogovorjenem času pripravijo predlog prikaza strani.

Seznanitev s predlogom je najbolje narediti osebno, tako da ne pride do nesporazuma, lahko pa tudi preko mejla ali Skypa. V kolikor so stvari dovolj jasne, se označijo morebitni manjši popravki, in že smo pripravljeni, da nadaljujemo delo.
 4.
Programiramo

Programiranje v celoti prepustimo strokovnim sodelavcem, ki svoje delo opravijo natančno in kvalitetno. Ker so vse strani opremljene s sistemom za enostavno ažuriranje spletnih vsebin, je kasnejše samostojno urejevanje strani enostavno in hitro.
 5.
Oglašujemo

Našim strankam na koncu vedno priskočimo na pomoč in jim pomagamo pri prvih korakih v spletnem svetu. Tako so strani naših strank deležne obsežnega OGLAŠEVANJA, saj jih prikažemo kar 70.000-im potencialnim uporabnikom, poleg tega pa dobite še za 60 EUR klikov na vaš oglas, ki je prikazan na Googlu, po navedbi izbranih ključnih besed.

Naše vrednote


Naš glavni cilj je zadovoljna stranka. Sledimo trendom in ohranjamo konkurenčne cene. Delamo kakovostno, hitro in z veseljem.

Naše stranke

Gradite na poštenosti, pozitivnih odnostih in prepoznavnosti. Zaupajte v svoje sposobnosti in znanje, predvsem pa delajte tisto, kar vas osrečuje. Prav za vsako idejo, za vsake sanje, je možno zgraditi odličen poslovni model. Srečo imate na dosegu roke, le odločiti se morate.

Stopimo v stik


POŠLJI  

Več poti vodi do cilja. Nekatere so krajše, druge daljše, a vsem je skupno to, da moramo med potjo sprejemati odločitve, ki niso vedno enostavne.

Našim strankam smo v oporo tudi kasneje, ko so premagane prve ovire. Seznanjamo jih z novostmi ter z veseljem spremljamo njihov napredek.

Iskreno verjamemo, da je moč v povezovanju, pozitivni energiji in informacijah, zato vam bomo ob naročilu spletne strani ali spletne trgovine podarili izdelavo vaše vizitke, ki bo prikazana na portalu stop-neplacniki.si.
IZDELAVA SPLETNIH STRANI 4WEB D.O.O.|COPYRIGHT © 2016-2017